Top menu

Opskrifter

På denne side finder du en tilfældig oversigt over alle Flassan vin´s opskrifter. Klikker du på opskrifter med kød kommer alle de der indeholder kød osv…

No 01 GRILLET SVINEMØRBRAD med tapenade og soltørret tomater

No 02 COURGETTEPOSTEJ med skinke

No 03 Auberginetærte

No 04 SPRØDE MINIRUGBRØD med auberginecreme

No 05 HØNE med grønne oliven

 No 06 BRANDADE torskecreme i tomat

 No 07 TORSKEGRATIN ”Le tian de BRANDADE”

No 08 BRANDADE Croutonstiks

 No 09 ANSJOS CREME med kartofler og løg

 No 10 ANSJOS Spaghetti

 No 11 PINCHOS med ansjoscreme, grillet peberfrugt

 No 12 ANSJOS & KNOLD SELLERI

No 13 ROUILLE fiskesuppe

No 14 PIZZA kartoffel, ansjos og ost

No 15 PIZZA m. GUERANDE SALT

No 16 GRILLET COURGETTE med kikærtetopping og oliven

No 17 GRÆSKAR SUPPE

No 18 MIDDELHAVS SUPPE med harissa og sprøde ostetoast

No 19 HARISSA COUSCOUS

No 20 HVIDLØGSCREME I TOMAT

No 21 ASPARGES COURGETTE SOUFFLÈ

No 22 TAGLAGTE KARTOFLER med oliventapenade

NO 23 CREMANT-BRAISERET KYLLING med druer og vineddike syltende kirsebær

No 24 AUBERGINE TZATZIKI med oliven

No 25 HINDBÆRVINEDDIKE

No 26 HINDBÆR EL. ABRIKOS VINEDDIKE SYLTEDE RØDLØG

No 27 JULERØDKÅL m. HINDBÆRVINEDDIKE

No 28 TAPENADE SORT GRØN eller TOMAT

No 29 RØDKÅL m. HINDBÆR VINEDDIKE & SKOVBÆR

No 30 RØDBEDER m. HINDBÆR el. ABRIKOS VINEDDIKE

No 31 APPELSIN MAZARIN

No 32 CHOKOLADEFONDANT m. OLIVENIS

No 33 CLAFOUTIS m. NECTARINER

No 34 CREME BRULLE m. RABARBER

No 35 CREME BRULLE

No 36 CREME DE SALIDOU MUFFINS

No 37 GÂTEAU MARCEL

No 38 SPRØD ÆBLEKAGE Normandiet

No 39 ÆBLETÆRTE

NO 40 BROWNIE MED HAVSALTET KARAMELCREME

No 41 SOMMERKAGE m jordbær, hvid chokolade og mandler

No 42 BLOMME CHUTNEY med lakrids og kanel

No 43 RØDVINSBRAISERET OKSEKØDS QUICHE med hindbærvineddike syltede løg

No 44 KARAMEL TIRAMISU

No 45 ISKAFFE-m-CREME-DE-SALIDOU

No 46 FIGENKAGE

No 47 FRAGILITE m CREME DE SALIDOU

No 48 BOEUF BOURGUGNON

No 49 CREME NINON KOLD ÆRTESUPPE