Top menu

Sådan handler du

 Bestilling

  1. Den eller de varer du ønsker at handle og lægges i kurven, gå herefter til kassen
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Betaling kan ske via Bankoverførsel eller over Paypal med Dankort, Visa, American Express, Maestro, Mastercard
  5. Du er også velkommen til at bestille pr. telefon 21902141, e-mail på ribe@flassan-vin.dk, eller besøge vores lille butik i Ribe
  6. Butikken har åbent når vi er hjemme, ring, SMS, eller email inden, hvis du vil være sikker på der er nogen hjemme.

Alle aftaler indgås på dansk
Alle priser er inkl. moms og afgifter

Fragt

Priserne på fragt, vil fremgå ved bestillingen

< 1 kg afhentning på posthus   39,-
1-3 fl. afhentning på posthus   69,-
4-6 fl. afhentning på posthus   79,-
6-12 fl. afhentning på posthus 139,-

Ønsker du en af ovenstående leveret til din dør koster det + 20,-

> 20 kg > 12 fl. fra 248,-
Ordre > 5000- Gratis fragt

Afhentning i Ribe er naturligvis gratis
Kontakt os hvis du er i tvivl.
Vinen sendes i specielle forsendelses kasser

Levering

Sker med Post DK, GLS, eller fragtbil.
Leveringen sker indenfor 1-3 hverdage i Danmark

Fortrydelsesret

Hos www.flassan-vin.dk har du 14 dages returret på alle varer regnet fra leverings datoen. Du kan selv vælge, om du vil bytte varerne eller have pengene tilbage.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale evt. fragtomkostninger forbundet med returneringen. Retten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Vi tilbagefører pengene til det betalingskort, som du anvendte ved købet. Det vil lette vores arbejde, hvis du vedlægger en kopi af ordre- eller modtagerkvitteringen.

Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces. Vi modtager ikke varer sendt retur pr. efterkrav.

Du kan også fortryde dit køb, ved at nægte at modtage varerne eller ved at levere dem personligt tilbage til butikken.

Reklamationsret

Hos www.flassan-vin.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dog med forbehold for varens forventede holdbarhed. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget, husk at sende varen retur i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine omkostninger.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse. Hvis du returnerer en vare, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces.

Betalingsbetingelser

Såfremt betalingen ikke indgår til den fastsatte forfaldsdato, vil inddrivelse af gælden kunne påbegyndes uden varsel. Omkostninger der påløber såvel ved egen- som fremmedinddrivelse belastes kunden. Såfremt sagen som led i inddrivelsen overgives til advokat, vil advokaten kunne kræve inkassoomkostninger ud over hvad der er fastsat i bekendtgørelse nr. 601 af 12.7.2002